Loopbaancoaching

  • Heb je het gevoel dat je meer wilt halen uit je werk?
  • Tijd voor een andere baan?
  • Waar word jij blij van, welke baan geeft je energie?

Als je er zelf niet uitkomt, wat vastgelopen bent in je loopbaan, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Afhankelijk van de vraag kun je in een aantal sessies in kleine stappen komen tot een duidelijk plan.

Loopbaancoaching biedt een waardevol klankbord

Bij loopbaancoaching gaat het vooral om een klankbord en bij loopbaanbegeleiding wordt een probleem aangepakt. Heb je bijvoorbeeld het gevoel niet optimaal te functioneren op je werk of kun je niet goed overweg met de organisatie waar je werkt? Vind je dat je je potentieel niet ten volle benut? Of je bent gepromoveerd en je hebt een extra duwtje nodig? Wellicht is loopbaancoaching iets voor jou.

Coaching bij het maken keuzes

Bij loopbaanbegeleiding, het woord zegt het al, gaat het om begeleiding. Je wordt geholpen bij het maken van je eigen keuzes. Een goede coach neemt geen genoegen met oppervlakkige verhalen. Zij luistert goed en stelt vragen die veel andere mensen niet stellen.

Misschien vraag je je af of de baan die je nu hebt wel de juiste voor jou is, maar je weet nog niet waar je kwaliteiten liggen. Met de loopbaancoach kijk je naar de manier waarop je in je leven keuzes hebt gemaakt en ontdek je patronen. Zo leer je veel over jezelf. Tijdens het traject onderzoek je wie je bent en wat je wilt en kunt.  Zo ontstaat een doelgericht plan om je carrière weer op de rails te krijgen.